Spring til indhold

IBM ansætter 250 it-talenter til nyt innovationscenter i København

05.10.2016  09:23
Invest in Denmark og Copenhagen Capacity hjælper IBM Danmark med at etablere et innovationscenter i København. Der skal ansættes ikke mindre end 250 it-talenter over de næste to år.

Udenrigsminister Kristian Jensen glæder sig over, at IBM udvider sine aktiviteter i Danmark, og kalder innovationscentret for en af årets bedste erhvervsnyheder:

”Regeringen lægger stor vægt på at gøre det attraktivt for udenlandske virksomheder at investere i Danmark. Derfor er jeg utrolig glad for, at vi kan hjælpe IBM med at udvide i København. Det er et godt eksempel på Invest In Denmarks målrettede indsats for at skabe videntunge arbejdspladser i Danmark.”

Kristian Jensen forventer, at innovationscentret, Client Innovation Center, vil styrke Danmarks position som et digitalt foregangsland og øge opmærksomheden på de mange muligheder, som den danske IT-sektor tilbyder. Han siger:

”Jeg ser IBM’s innovationscenter som et fyrtårn, der kan tiltrække andre vigtigere aktører inden for området.”

Invest in Denmark, Copenhagen Capacity samt førende danske uddannelsesinstitutioner vil nu bistå IBM med rekrutteringen af talenter til innovationscentret, der ventes at åbne den 1. januar 2017.

''
Udenrigsminister Kristian Jensen og adm. direktør for IBM Danmark, Henrik Bodskov.

For yderligere information kontakt:
Poul Kjar, presserådgiver, tlf. 41865975