Spring til indhold

Webinar-serie: Ulighed og dansk udviklingssamarbejde

16.02.2021  14:36
Se med når Udenrigsministeriet sammen med Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) inviterer til oplæg og debat om ulighed og dansk udviklingssamarbejde med politikere og anerkendte eksperter fra ind- og udland. 

I samarbejde med Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) afholder Udenrigsministeriet fire webinarer, med verdenskendte oplægsholdere som Joseph Stiglitz – nobelprisvinder i økonomi, Aya Chebbi – den Afrikanske Unions ungeudsending, Homi Kharas – Senior Fellow ved Brookings, Mogens Lykketoft – forhenværende minister og formand for FN’s Generalforsamling, Johanne Schmidt-Nielsen – Red Barnets generalsekretær, Katherine Richardson – professor KU og en række danske udviklingspolitiske ordførere og debattører. Udviklingsminister Flemming Møller Mortensen åbner serien af webinarer. 

Sammen med fire baggrundsrapporter udarbejdet af DIIS giver webinar-serien lejlighed til at sætte fokus på ulighed i forbindelse med udarbejdelsen af en ny dansk udviklingspolitisk strategi. Alle webinarer kan ses live og optages, så de kan tilgås efterfølgende.

De fire webinarer finder sted d. 22., 23., 24, og 25. februar. Tilmelding sker på DIIS’ hjemmeside – følg links nedenfor, hvor du også finder de fire baggrundsrapporter.

Mandag 22.02.2021 fra klokken 15 til 16:15:
Webinar om økonomisk og politisk ulighed: Ulighed og udviklingssamarbejde: Økonomisk og politisk ulighed | DIIS. Webinaret åbnes af udviklingsminister Flemming Møller Mortensen.

Tirsdag 23.02.2021 fra klokken 15 til 16:00:
Webinar om unge og marginaliserede grupper: Ulighed og udviklingssamarbejde: Unge og marginaliserede grupper | DIIS

Onsdag 24.02.2021 fra klokken 15 til 16:00:
Webinar om sociale sektorer og skat: Ulighed og udviklingssamarbejde: Sociale sektorer og skat | DIIS

Torsdag 25.02.2021 fra klokken 15 til 16:15:
Webinar om klima og ulighed Ulighed og udviklingssamarbejde: Klima og ulighed | DIIS. Webinaret afrundes af Trine Thygesen, direktør i Udenrigsministeriet.

Læs mere her:
Baggrundsrapporter udarbejdet af DIIS om udfordringer og muligheder i forhold til ulighed og dansk udviklingssamarbejde: Ulighed og udviklingssamarbejde | DIIS